12 nagyon finom LIBA Márton-napra - comb, mell, máj, leves

November 11. Márton-nap, amikor is sokan betolják a libacombot vagy -mellet a sütőbe, és boldogan falatozzák tört krumpli és párolt lilakáposzta társaságában. Ennek örömére jöjjön pár isteni libarecept!

  1. 1.

    Ropogós - omlós libacomb

  2. 2.

    Libatöpörtyű

  3. 3.

    Konfitált libacomb

  4. 4.

    Fügés-libamájas bagel

  5. 5.

    Egészben sült ropogós liba

  6. 6.

    Tokajis libamáj

  7. 7.

    Rozmaringos libamell-rizottó

  8. 8.

    Mandulabundás libamáj

  9. 9.

    Libamell sajtos krumplipürével, narancsos-mézes sárgarépával

  10. 10.

    Libagombócok balzsamos sütőtökszósszal

  11. 11.

    Libamájkrém

  12. 12.

    Márton-napi libaleves Gizitől

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk