12 krémesen kenhető PADLIZSÁNKRÉM – válaszd ki a kedvenced!

A padlizsánkrémek egész évben hódítanak, mivel alapanyagához akár télen is hozzájuthatunk. Tudjuk, hogy grillen a legjobb, de sütőben, sőt, még serpenyőben is elkészíthető!

  1. 1.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  2. 2.

    Vargányás padlizsánkrém

  3. 3.

    Zöldfűszeres padlizsánkrém

  4. 4.

    Majonézes padlizsánkrém Glaser konyhájából

  5. 5.

    Natúr joghurtos padlizsánkrém

  6. 6.

    Görög padlizsánkrém

  7. 7.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

  8. 8.

    Könnyű mártogatós padlizsánkrém friss zöldségcsíkokkal

  9. 9.

    Paprikás padlizsánkrém (Padlizsánkrém 4.)

  10. 10.

    Vinete

  11. 11.

    Padlizsánkrém 10. - fetás

  12. 12.

    Baba ghanoush

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek