12 kényeztető mézédes bundás reggeli

A bundás kenyeret inkább sósan szoktuk enni, most próbáld ki az édes verziót, és dobd fel vele a reggelt!

  1. 1.

    Csokis francia pirítós

  2. 2.

    Bangita tekercs

  3. 3.

    Édes fahéjas bundás kenyér

  4. 4.

    Zsemlefánk

  5. 5.

    Pain perdu karamellás eperrel

  6. 6.

    Illatos french toast

  7. 7.

    Édes bundás kenyér

  8. 8.

    Vaníliás bundás kenyér eperrel Sylvia konyhájából

  9. 9.

    Édes bundás kenyér tepsiben

  10. 10.

    French toast pussycat konyhájából

  11. 11.

    Sütőtökbundás kenyér

  12. 12.

    Bundás kalács cseresznyével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!