12 hamisítatlan hazai sütemény, amik után szem nem marad szárazon

Sose felejtkezzünk meg magyaros süteményekről, mert isteniek ők is - máglyarakás, guba, lúdláb vagy Rákóczi túrós, de hoztunk még párat!

  1. 1.

    Klasszikus máglyarakás

  2. 2.

    Menzás piskóta csokiöntettel

  3. 3.

    Kossuth-kifli

  4. 4.

    Kevert almás süti

  5. 5.

    Krémes házi leveles tésztából

  6. 6.

    Somlói galuska

  7. 7.

    Gyors lekváros levél

  8. 8.

    Szaftos mákos guba

  9. 9.

    Mézes krémes

  10. 10.

    Rákóczi túróslepény 4. - az eredeti

  11. 11.

    Mini képviselőfánkocskák

  12. 12.

    Lúdláb

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?