11 tejfölös vagy joghurtos köret, hogy feldobd a repertoárod

Tejfölös puliszka, indiai joghurtos krumpli, fűszeres brokkoli - mutatunk pár köretet, amit joghurttal vagy tejföllel krémesebbé, izgalmasabbá tehetsz!

  1. 1.

    Csőben sült vajrépa póréhagymával

  2. 2.

    Tejfölös fűszeres sült krumpli

  3. 3.

    Tejfölös karfiol

  4. 4.

    Túrós sült puliszka

  5. 5.

    Puliszkagombóc

  6. 6.

    Neszmélyi hagymás-túrós

  7. 7.

    Burgonya kapros-tejfölös mártásban

  8. 8.

    Sült zöldségek zöldfűszeres mártogatóssal

  9. 9.

    Morzsás-mogyorós brokkoli

  10. 10.

    Párolt fűszeres indiai burgonya

  11. 11.

    Szalonnás zsemlegombóc sajttal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk