11 olyan fini HÚSÉTEL, hogy megszáll tőlük az ihlet, mit főzz

Tessék, meg is van, hogy mit főzöl hétfőn. Vagy kedden. Esetleg szerdán? Mindegy, mert bármikor isteniek lesznek ezek a fűszeres húsok!

  1. 1.

    Stroganoff hátszínből

  2. 2.

    Tépett hús alias pulled pork

  3. 3.

    Mézes-mustáros-ragacsos oldalas

  4. 4.

    Kijevi csirkemell Tomatotree konyhájából

  5. 5.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  6. 6.

    Esterházy-rostélyos

  7. 7.

    Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal

  8. 8.

    Magyaros tatár beefsteak

  9. 9.

    Hagymás rostélyos rozmaringos pürével

  10. 10.

    Almás sertésszűz

  11. 11.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek