11 mozzarellás főétel, amit nem lehet megunni

Ha úgy gondolod, minden étel kicsit finomabb, ha bőven kerül rá olvadó sajtréteg, akkor ezt a 11 mozzarellás főételt neked találták ki!

  1. 1.

    Spenótos kétsajtos rakott padlizsán

  2. 2.

    Dupla sajtos rakott padlizsán

  3. 3.

    Burgonyatorta Tündér konyhájából

  4. 4.

    Rakott édesburgonya csirkemellel

  5. 5.

    Lasagne tészta nélkül

  6. 6.

    Pármai padlizsán

  7. 7.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

  8. 8.

    Arancini

  9. 9.

    Pásztorpite édesburgonyával

  10. 10.

    Mozzarellás - zabkorpás répa

  11. 11.

    Sült rakott padlizsán sok sajttal és paradicsommal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?