11 friss és ízletes spárgás étel, amit nem szabad kihagynod!

Indul a spárgaszezon, így elérkezett az idő, hogy kipróbáljunk néhány igazán finom és friss spárgás fogást! Te melyiket választanád? 

  1. 1.

    Csőben sült spárga Zoli konyhájából

  2. 2.

    Gyors spárga tempura

  3. 3.

    Spárga serrano sonkával hollandi mártásban

  4. 4.

    Rántott spárga

  5. 5.

    Rakott spárga

  6. 6.

    Csirkemellbe tekert spárga rakottasan

  7. 7.

    Prézlis zöld spárga

  8. 8.

    Spárga leveles tésztába tekerve

  9. 9.

    Spagetti baconnal zöldspárgával és sajttal

  10. 10.

    Grillezett spárgás, újhagymás bulgursaláta zöldfűszerekkel

  11. 11.

    Zöldspárgás reggeli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek