10+1 jópofa finomság szilveszterre

Nagyszülő vagy, és nálad töltik a gyerekek a szilvesztert? Szülő vagy, és a gyerekeiddel szilveszterezel? Gyerek vagy, és szilveszterezel? Van néhány receptünk az alkalomra!

A szilveszter őrült jó móka gyerekszemmel is. Nem kell korán lefeküdni, lehet szerpentinnel körbetekerni a nagyszülőket, konfettivel behinteni a lakást, hogy még jövő ilyenkor is azt takarítsák a szülők, dudát fújni, hangoskodni, alma ízű kölyökpezsgőt inni, egyszóval bulizni. Összeszedtük a legjópofább rágcsákat, malac alakú nasikat az óév búcsúztatásához, amelyek biztosan dobnak még egy kicsit a szilveszteri hangulaton.

 1. 1.

  Malac alakú burgonyás fasírt

 2. 2.

  Szilveszteri malac tallérok

 3. 3.

  Buli sün

 4. 4.

  Szilveszteri sós malackák

 5. 5.

  Boldog bucik Torma konyhájából

 6. 6.

  Gyömbéres tallérok

 7. 7.

  Malackás franciasaláta

 8. 8.

  Frankfurti lencsesaláta

 9. 9.

  Hot dog - szó szerint

 10. 10.

  Levelestésztás virslibabák

 11. 11.

  Corn dog

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek