10 savanykás palócleves hétvégére

Tartalmas, sűrű levesek, hogy még a kanál is megáll bennük. Süss utána palacsintát, és meg is vagy az ebéddel!

  1. 1.

    Zöldfűszeres palócleves

  2. 2.

    Tárkonyos palócleves pulykából

  3. 3.

    Kapros palócleves

  4. 4.

    "Kéttányéros" palócleves

  5. 5.

    Palócleves 2.

  6. 6.

    Palócleves Gundel módra dnbsoldierstől

  7. 7.

    Palócleves SPAR konyhájából

  8. 8.

    Palócleves bárányból

  9. 9.

    Palócleves hamiskásan

  10. 10.

    Palócleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek