10 gasztroajándék anyák napjára

Ti mivel kedveskedtek édesanyátoknak? Ja, hogy még el sem gondolkodtatok rajta? Akkor segítünk!

Összeválogattunk 10 olyan receptet, amit könnyen elkészíthettek otthon, még csak mélyen a zsebetekbe sem kell nyúlnotok, sőt, nem is kell szuper-menő konyhatündérnek lennetek az elkészítésükhöz. Azt a kevés fáradtságot pedig, amivel elkészülnek, igazán megérdemlik az anyukák. Nem igaz?

Van közöttük hagyományos linzer, bonbon, sőt, még sütinyalóka is. Már csak azt kell kiválasztanotok, melyiknek örülne a ti anyukátok a leginkább! Talán egy baglyos keksznek?

 1. 1.

  Mogyorós Cake Pop

 2. 2.

  Ágyas pálinkás-meggyes szív

 3. 3.

  Feketeerdő macaron

 4. 4.

  Trüffel variációk

 5. 5.

  Egészséges bon-bon

 6. 6.

  Diós nyalánkság

 7. 7.

  Szerelemtrüffel

 8. 8.

  Zabpelyhes-kókuszos keksz Emőkétől

 9. 9.

  Bagolyfiókák vaníliás tésztából

 10. 10.

  Linzer 2.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.