10 csőben sült hús a hét bármely napjára

Omlós husi zöldséggel megrakva, besameles sajtkéreg alatt. Készítheted csirke-, pulyka vagy sertéshúsból, mindegyik jó választás, nem nyúlhatsz mellé!

  1. 1.

    Karfiolkrémes csirkemell

  2. 2.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  3. 3.

    Sertésborda Dubarry módra

  4. 4.

    Csirkemellel rakott karfiol

  5. 5.

    Karfiolos pulykakorong

  6. 6.

    Dubarry borda

  7. 7.

    Tejfölben sült csirkemell

  8. 8.

    Provence-i pulykaérmék

  9. 9.

    Morvai juhtúrós pecsenye

  10. 10.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?