Konyhadekor

Ezen lehet malackodni!

Újabb egyszerű, olcsó, kreatív és egyedi dekorációt mutatunk, melyhez egy kis kézügyességre és papírokra lesz csak szükség.

admin

Az elfeledett könyvjelző

Az E-book és az internet világában, amikor az offline magazinok is sorra eltűnnek a színről, egyre ritkábban veszünk a kezünkbe könyveket.

admin

Újra hódítanak a svédek!

Szeptember 12-én nálunk is megnyitotta kapuit a – várva várt – H&M Home. Első üzletük részlege a Westend cityben várja az érdeklődőket, illetve vásárlókat.

admin

Pimpeld meg a tálcát!

A tálcának minden háztartásban ott a helye. Megkönnyíti a mindennapokat, és számtalan felhasználási módja van.

admin

Teríts a szabadban!

Mindenkit arra szeretnénk buzdítani ezzel a cikkel, hogy lépjünk ki a megszokott szürke hétköznapokból, fogjuk meg a reggeli kávénkat és vonuljunk ki a szabadba!

admin

Hogyan tároljuk a fűszereket?

Van néhány alapfűszer, ami szinte minden konyhában megtalálható. Ilyen a só, bors, paprika, oregánó, bazsalikom, kömény. De tudjuk, hogy miben tároljuk őket?

admin

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!