Ezen lehet malackodni!
Újabb egyszerű, olcsó, kreatív és egyedi dekorációt mutatunk, melyhez egy kis kézügyességre és papírokra lesz csak szükség.
adminÚjabb egyszerű, olcsó, kreatív és egyedi dekorációt mutatunk, melyhez egy kis kézügyességre és papírokra lesz csak szükség.
adminAz E-book és az internet világában, amikor az offline magazinok is sorra eltűnnek a színről, egyre ritkábban veszünk a kezünkbe könyveket.
adminSzeptember 12-én nálunk is megnyitotta kapuit a – várva várt – H&M Home. Első üzletük részlege a Westend cityben várja az érdeklődőket, illetve vásárlókat.
adminA tálcának minden háztartásban ott a helye. Megkönnyíti a mindennapokat, és számtalan felhasználási módja van.
adminMindenkit arra szeretnénk buzdítani ezzel a cikkel, hogy lépjünk ki a megszokott szürke hétköznapokból, fogjuk meg a reggeli kávénkat és vonuljunk ki a szabadba!
adminVan néhány alapfűszer, ami szinte minden konyhában megtalálható. Ilyen a só, bors, paprika, oregánó, bazsalikom, kömény. De tudjuk, hogy miben tároljuk őket?
adminA mai menü izgalmas fogásokat rejt, melyek mindegyike beilleszthető akár a karácsonyi menübe is.
NosaltyNem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.
Szász NóriMég csak nem is tulajdonosnak kell lenni, ahhoz, hogy valaki kürtöskalácsozással havi akár nettó 1 millió forintot keressen. A bódéban állva a kalácsok elkészítése és eladása is elég ehhez.
NosaltyHa ma is velünk főztök, akkor hozzuk is a szokásos, háromfogásos menüsorunkat!
Minden évben megjelenik valamilyen új trend a karácsonyfa díszítését illetően (is). Most sincs ez másképp, és nagyon úgy néz ki, hogy a fényfüzérek kora lejárt. Na, de mi érkezik helyette?
Kíváncsi vagy, hogyan készíti egy Michelin-csillagos séf a kolbászt? Most ő maga árulja el!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...