Látogass el a Konyhakiállításra!

Egy főzni szerető számára a Konyhakiállítás olyan, mint egy párizsi divatbemutató. Kuriózum! Ha szeretnél megismerkedni a legújabb bútorokkal, kisgépekkel és eszközökkel, a kiállításon mindent megtalálsz!

Konyhakiállítás a Sportarénában

A legújabb, 2013-as konyhabútor- és konyhagép-kollekciókkal az idén is a Konyhakiállításon találkozhatnak először a látogatók március 1–3. között a Papp László Budapest Sportarénában. Az eseményen több mint 100 kiállító mutatja be a hazai és nemzetközi gyártók újdonságait, melyek közül nem egy annyira friss, hogy egész Európában egy mintakollekció létezik még csak belőle!

A Konyhakiállítás péntektől vasárnapig, 10–18 óráig tart nyitva a Papp László Budapest Sportarénában. A helyszínen belépőjegyeket az Aréna pénztárban válthatsz.

Mindent egy helyen!

Ha új konyhára vágysz, vagy szeretnéd felújítani a régit, a Konyhakiállításon mindent megtalálsz! A legújabb divat alapján tervezett, exkluzív konyhabútorok és étkezőgarnitúrák mellett a legmodernebb konyhai kisgépekben és eszközökben is gyönyörködhetsz. Sőt nemcsak kipróbálhatod ezeket, hanem a helyszínen meg is vásárolhatod vagy megrendelheted!

Jó sütés-főzést!

Mit érne a Konyhakiállítás stílusos gasztronómia nélkül? Minden eddiginél több és magasabb színvonalú főzőbemutató, friss receptek és titkos praktikák tárulnak a látogatók elé, legyen szó akár az egészséges sütési-főzési technológiákról vagy a 2013-as év desszertdivatjáról.

A legjobb hazai séfek bemutatói – többek között a két Gault & Millau-sapkás Pesti István és a tavalyi év cukrásza, Balatoni Brigitta – mellett élő Sztárok a Pácban Bede Robival és sztárvendégeivel és Receptdaráló Lázár Cheffel is lesz a Miele Gasztroszínpadon.

A kiállítás megtekintése előtt keresd fel a Konyhakiállítás honlapját, mert a weboldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 2,5 millió Ft értékű Nolte konyhabútor talál gazdára. (x)

Íme, a Konyhakiállítás! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek