Gréti télen-nyáron

Imádjuk a rakott krumplit!

Az egyik legklasszikusabb magyar ételünk a rakott krumpli. Nem véletlen, hogy az idei Gourmet Fesztivál is fő étkévé választotta.

Gréti

Karácsonyi készülődés gyerekekkel

Gyerkőceink számára a legizgalmasabb konyhai élmény, ha kézzel-lábbal „belemancsolhatnak” az ételbe, miközben alkotnak. Készítsünk velük együtt karácsonyi finomságokat!

Gréti

Időmilliomos tojás-reggelik

Ezen a héten kezdődik az iskolai téli szünet, pihenési idejüket töltő gyermekeink pedig igazán megérdemlik, hogy fejedelmi reggeliket készítsünk nekik minden nap!

Gréti

Utolsó hét a suliban

Már csak pár sulis nap van hátra ebben az évben. Főzzünk gyermekeinknek tartalmas leveseket, hogy könnyedén vegyék az akadályokat!

Gréti

Burgonya helyett pasztinák!

Létezik egy zöldség, ami a burgonyát helyettesítheti, és ráadásul még egészségesebb is. Ez nem más, mint a soknevű pasztinák.

Gréti

Pácoljunk csirkét!

A legegyszerűbb és leggyorsabb csirkét készíteni vacsorára. A pácolást viszont ne felejtsük megejteni egy nappal vagy pár órával a sütés előtt.

Gréti

Egészséges kencék uzsonnára

Egy anyukának mindig gondolnia kell csemetéire, ha hazaérkeznek a suliból farkas éhesen, találjanak valamit a hűtőben, hogy átvészeljék a délutánt.

Gréti

Fejjel a salátának

A különböző salátafélékre mindig csak úgy gondolunk, hogy salátát lehet készíteni belőlük. Ez nem igaz! Lássuk, hogyan használhatjuk fel másképpen őket!

Gréti

Egész évben alma!

Almát egész évben vásárolhatunk, a legolcsóbb immunerősítő gyümölcs. Ilyenkor ősszel még több vitamin és ásványi anyag van benne, mint tél végi, kora tavaszi társaiban.

Gréti

Kakaót mindenbe!

Reggelire friss tejből kakaót vajaskiflivel. Ebédre piskótakockát csokiöntettel, vacsorára kakaós kalácsot lekvárral. Gyermekeink ezt a menüsort azonnal elfogadnák!

Gréti

Címlapról ajánljuk

További cikkek