Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zürichi szűzpecsenye becsinált

Zürichi szűzpecsenye becsinált
Zürichi szűzpecsenye becsinált
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazából borjúhúsból készül ez a finomság, de nekem sajnos most nem volt, ezért sertésszűzből készítettem el, így is nagyon finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, csíkokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, ketté, ha nagyobbak négybe vágjuk. A hagymát apró kockákra vágjuk.
  2. A húst adagonként 1 ek vajzsírban megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. Kivesszük, melegen tartjuk.
  3. A maradék vajzsírban megpirítjuk a gombát és a hagymát. Megszórjuk a liszttel, elkavarjuk, kb. 1 percig pirítjuk. Felöntjük a borral és a levessel, felfőzzük, hozzáöntjük a tejszínt, felfőzzük, és kb. 5 percig főzzük.
  4. Sóval, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a húst, és felforrósítjuk, de nem főzzük.
  5. Megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 708
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes-gombás szűzpecsenye, sertés szűzpecsenye tejszínes szószban, gombás szűzpecsenye fehérboros-tejszínes szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

447
sertésszűz 450 g
vöröshagyma 1 kis db
csiperkegomba 250 g
ghee 2 ek
finomliszt 0.5 evőkanál
fehérbor 75 ml
alaplé 75 ml
dupla tejszín 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek