Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves mentával

Zöldborsóleves mentával
Zöldborsóleves mentával
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki krémesebbre szeretné a levest, helyettesítse az alaplé egy részét tejszínnel. Tálaljuk a levest 1-2 tk félkeményre vert tejszínnel.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghántjuk, apróra vágjuk, majd a forró vajban üvegesre dinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a borsót és a mentaleveleket, felöntjük a levessel, és lefedve alacsony hőmérsékleten kb. 10 percig főzzük.
  3. Botmixerrel pürésítjük, sűrű szitán átpasszírozzuk. Sóval, borssal ízesítjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 618
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mentás borsóleves, pikáns cukorborsóleves, zöldborsóleves mentával és hagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

141
vöröshagyma 1 kis db
vaj 1 ek
zöldborsó 150 g
menta 4 szál
zöldség alaplé 300 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint