r
Nosalty Logó

Zacskóban sült egész liba

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Zacskóban sült egész liba
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1150 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 5748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.9 g

Zsír

  • Összesen
    45.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3096.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    214 mg
  • Foszfor
    1987 mg
  • Nátrium
    542 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    583.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 1150 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    704.6 g

Zsír

  • Összesen
    225.3 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    2520 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15481.3 g
  • Cink
    74 mg
  • Szelén
    508 mg
  • Kálcium
    1071 mg
  • Vas
    96 mg
  • Magnézium
    1071 mg
  • Foszfor
    9937 mg
  • Nátrium
    2709 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2918.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    626 micro
  • B6 vitamin:
    22 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    430 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    138 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1244 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 5748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    345.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egész libát befűszerezzük fűszersóval, és a hasába beletesszük a 2 db birsalmát.
  2. A burgonyát meghámozzuk, és négy felé vágjuk őket.
  3. A befűszerezett libát beletesszük a sütőzacskóba, köréje pedig a felvágott burgonyát, amit megszórunk rozmaringgal.
  4. A sütőzacskót bekötjük, a tetejét megböködjük, és betesszük a sütőbe sülni.
  5. A sütés vége felé kivesszük, szétvágjuk a zacskót, és így sütjük tovább, míg kész nem lesz!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 40291
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom lett! A birsalma különleges ízt adott neki!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?