Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros marha

Vörösboros marha
Vörösboros marha
120 perc / előkészület: 20 perc főzés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt kb 2 éve csinálom, a család nagy kedvence :)

hozzávalók / 3 adag

A húshoz

Szószhoz

ajánlat

Én fánkot szoktam csinálni köretnek, de krokettel is biztos nagyon finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

A hús

  1. Felszeleteljük a húsokat ujjnyi vastagságra, én nem szoktam kiklopfolni, de szokás kérdése. Nálunk a férjem azt mondja, nem papírt akar enni :)
  2. Besózzuk, meg a mustárral kicsit megkenjük.
  3. Serpenyőben kicsi olajat öntünk, és beletesszük a húst. Megszórjuk pirospaprikával, borssal és 2 szál rozmaringot rakunk rá.
  4. Végül meglocsoljuk vörösborral, és feltesszük főni. Ahogy párolog, úgy öntjük rá a bort, aki nem szereti túl borosan, az vízzel is locsolhatja, de ne lepje el sose a húst, csak úgy módjával :)
  5. Ha megpuhult a husi, még a végén tegyünk rá egy rozmaringot az utolsó 5 percben.

szósz

  1. Egy lábasban feltesszük a dzsemet, hozzákeverjük a margarint meg egy kis vörösbort, kicsit összefőzzük, és kész is :)
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 10 264
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

dijus1

Mióta szakács: 2014.03.05.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

marhahús áfonyával, áfonya szószos vörösboros marha, vörösboros marha áfonyaszósszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

596
marhahús 70 dkg
vörösbor 3 dl
rozmaring 3 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
napraforgó olaj 2 teáskanál
áfonyadzsem 5 ek
margarin 1 ek
vörösbor 1 dl