Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hátszín steak Évi nénitől

Hátszín steak Évi nénitől
Hátszín steak Évi nénitől
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem először készítem így az ír marhahúst, és családom mindig díjazza, ha ez az ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Szilvachutney-val tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hideg vízben feloldjuk a sót (6%-os sóoldatot készítünk), és beletesszük a hússzeleteket. Szobahőmérsékleten 3 órát áztatjuk benne.
  2. Ha eltelt a három óra, a húst kivesszük, szárazra töröljük, majd megkenjük olajjal, és megszórjuk frissen őrölt borssal és korianderrel (egy kanál worcestersire szószt is locsoltam rá). Így pihentettem egy órát.
  3. Egy vastagfalú, tapadásmentes serpenyőt felhevítünk, és 4-4 percig sütjük mindkét oldalát a húsnak.
  4. Tányérra szedjük, lazán letakarjuk alufóliával, 10 percig pihentetjük, majd szeleteljük, tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 673
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Hátszínsteak szilvachutney-val

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

457
marha hátszín 60 dkg
víz 5 dl
3 dkg
szőlőmagolaj 1 ek
bors 0 ízlés szerint
koriandermag 1 kávéskanál