Virslis-paradicsomos tészta sajttal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS

adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 9% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
125g spagetti tészta464 kcal
-
70g virsli188 kcal
-
22g bolognai alap66 kcal
-
45g vöröshagyma16 kcal
-
50g trappista sajt176 kcal
-
0g só0 kcal
-
35 kcal
-
150g víz0 kcal
Összesen
945
Kcal
- 9% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g spagetti tészta928 kcal
-
140g virsli377 kcal
-
43g bolognai alap132 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
100g trappista sajt352 kcal
-
0g só0 kcal
-
71 kcal
-
300g víz0 kcal
Összesen
1893
Kcal
- 9% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
26.9g spagetti tészta100 kcal
-
15g virsli40 kcal
-
4.6g bolognai alap14 kcal
-
9.7g vöröshagyma4 kcal
-
10.7g trappista sajt38 kcal
-
0g só0 kcal
-
0.9g napraforgó olaj8 kcal
-
32.2g víz0 kcal
Összesen
204
Kcal
- 9% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.3 g
Zsír
-
Összesen 37.5 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 108 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4682.3 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 106 mg
-
Kálcium 552 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 94 mg
-
Foszfor 548 mg
-
Nátrium 3369 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 109.3 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 263.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 213 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 315 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 212 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 24 micro
Összesen
945
Kcal
- 9% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 78.7 g
Zsír
-
Összesen 74.9 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 215 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9364.6 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 212 mg
-
Kálcium 1104 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 189 mg
-
Foszfor 1096 mg
-
Nátrium 6738 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 218.5 g
-
Cukor 27 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 526.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 426 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 630 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 424 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 48 micro
Összesen
1893
Kcal
- 9% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.4 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1005.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 118 mg
-
Nátrium 724 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 56.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 46 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
204
Kcal
Hozzávalók
-
250 g spagetti tészta
-
140 g virsli
-
1 csomag bolognai alap
-
1 közepes fej vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
-
3 dl víz
Elkészítés
- A virslit felkarikázzuk.
- Minden karika virslibe tetszés szerint beleszúrunk spagetti tésztát.
- Bő, sós forró vízben kifőzzük.
- Olajon megdinszteljük a hagymát, felöntjük 3 dl vízzel, és ráöntjük a makaróni tészta alapot.
- A megfőtt tésztát leszűrjük, ráöntjük a makaróni alapot, és ráreszeljük a sajtot.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 0
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 12201
- Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 26.
Ajánló
Gyorsan elkészíthető étel!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:

NS
17525 recept
Nagyon éhesek és kreatívak voltunk!!!! :D
Hozzászólások
Nem értem, hogy ez a zacskós leves szint? ételköltemény hogyan kaphat ennyi szavazatot egy receptversenyben????
Úgy hogy biztos nincs annyi rossz indulatú ember mint te.
Ezúttal mindenáron gy?zni akar, eddig több versenyen indult, hasonló nagyszer? költeményekkel, de nem ? lett az els?... Ilyen m? kaját nem teszek az asztalra, még akkor sem ha éhen halunk...
És te miért indultál minden versenyen ha szabad kérdeznem,nem mertél eljönni a sió receptverseny forgatására sem Budapestre amit megnyertél ,mert nem te készítetted el a süteményedet és pláne nem jöttél a sió mesterszakáccsal elkészíteni a süteményedet akkor ki smuci kedves sarlett69.Budapesten bizonyítani kelett volna mi ,itt névtelenül kimered nyitni a szádat MIIIIIIIIIIIIIII,TUDÁSOD MEG OOOOOOOOOOOOOOOHAHAHA
Igen-igen nálunk a Jótündér süt-f?z, majd lefotózza és elküldi nekem. Másfel?l... névtelenül... ha azt írom, h Patrícia, akkor úgy is hívnak? Engem pl nem érdekel egy jó receptnél, h ki rejt?zik a nick mögött, a lényeg: étvágygerjeszt? a receptje és ha van id?m és kedvem megcsinálom, ilyen egyszer?! Üdv: maradjunk a Patríciánál? vagy a Scarlettnél?
A mákos duna hullám recepteddel nem mertél eljönni a Budapesti sió receptversenyen forgatására ,mi ,de itt névtelenül nagyon tudsz kritizálni ,meg bírálgatni,azt meséld már el miért nem merted elkészíteni nyilvánosan ,és te miért akartál minden áron nyerni a silány fujj receptjeiddel.
Drága Györgyi! Több okom is volt rá, a legf?bb mégis az volt, h DOLGOZTAM!!!!!!!!!! Anyagi okai is voltak!!! Ezenkívül, ha véletlenül szabadnapos lettem volna, akkor is 6 órát utaztam volna.... Ellenben, a Primagáz versenyen nyert lehet?séggel éltem, és a Szegedi Halászléf?z? versenyen ott voltam! És nagyszer?en éreztem magam, a Sió versenyre valószín?leg annak tudatában sem annyira akartam menni, h tudtam ott lesz egy amolyan Persona non grata.... ha érted kire gondolok.... Scarlett
Kedves Wasabirozi! Szerintem semmilyen szabály nem akadályoz abban, hogy beküldjél egy nagyszer? receptet ami kap ennél több szavazatot. Mielött meg lennék gyanúsítva a beküldöt nem ismerem sem személyesen, sem máshonnan. Sok sikert az összes indulónak! Nyuhnyi
Maga a recept kreativitásra épül és ez már eleve jó pont nálam de más kérdés hogy a hozzávalók és a végeredmény valamint az err?l készült fénykép mit mutat... :( Az meg egyértelm? hogy az ilyen szavazásokon soha nem az a recept nyer amelyik a legfinomabb vagy a fénykép alapján a legkívánatosabb, hanem az amelyiknek az elkészít?je megfelel? mennyiség? ismer?sét tudja rábírni a szavazásra. Részemr?l alapból elutasítom a boltban megvásárolható el?re elkészített, szárított "alap"okat! :) -és ez nem rosszindulat hanem igényesség kérdése...
Én igen még az a szerencse hogy nem vagyunk egyformák
a kritikák alapja az, hogy ez egy receptverseny kellene legyen... elég ciki a szponzorra nézve is, hogy egy ilyen savfogó keverék vezet :)) http://smartbusiness.blog.hu/2011/12/21/uj_like_balhek_nikon_es_lenovo
És ki a francot érdelkel a te semmi véleményed ,bizonyítsámál te is valemit.
Tetszik az ötlet, minden megjegyzest?l függetlenül!
A receptnél, nekem a virsli nem jön be. Én személy szerint nem népszer?síteném :( http://www.boon.hu/szeretne-tudni-mi-van-a-virsliben-biztos/news-20081230-10364763
Szia! Egyetértek veled maximálisan! A verseny kiírásánál azt is figyelembe kellene tartani, hogy a verseny kiírása tartalmazza , minél olaszosabb recept legyen! :) Tésztásfül. (a virslit bedarálnám, ha ezzel olcsóbb??) :)
Tisztelt Versenyz?! A "tészta alap makaróni" nev? alapanyag hol kapható? Rákereséssel sem találom ! A recept leírásánál is csak utalás van rá, - "ráöntjük a makaróni tészta alapot." Az els? helyezettnek járó pontok alapján OK! Semmi esetre sem szavazom meg! Elvárható egy recept verseny esetén , egyértelm?, világos legyen , használható! Abban az esetben , ha saját "makaróni tészta alap" receptje van , akkor kéne részletezni!! Arról nem is beszélve, hogy , - "Nagyon éhesek és kreatívak voltunk!!!! :D" , ezzel szemben neki ülnek makarónit f?zni a virsli karikákba. Nem f?zni kéne azonnal? Köszönöm, hogy meghallgattok, azaz elolvastok! Tisztelettel, Tésztásfül, alias Molnár Ellák Ui: A verseny szellemében csak most neveztem be, nem lehet megvádolni , hogy az irigység beszél bel?lem. Az id? rövidsége miatt sem, akarok nyerni , csak receptet küldeni ! :) ( Jelenleg 8 pontom van. )
Most komolyan? Ugye ez csak valami vicc ugye? Virslis spaghetti kész öntettel, mondjuk nem értem, hogy küldhet be valaki ilyen receptet... Virsli - ipari hulladék semmi keresnivalója egy spaghetti szószban, makaroni alap szintén ....trappista -komolyan?, miért nem inkább ömlesztett medvesajt :-) :-) :-) :-) gratulálok a pontszámokhoz...
Figyelj mát Tibike te nagy okas ,te ugyan tudsz -e vajon egy fakanalat megfogni.
Én meg neked gratulálok ,nem voltál már valahová hivatalos --------tibike
Mit?l olasz ez a recept? : /
A paradicsomtól olasz,és mit?l olasz a káposztás tészta..............
Jézus szíve! Ez most komoly? Ne má'... Kedves György! Azt elhiszem, hogy nagyon éhesek voltatok, de kreatívak...! LMFAO. És akkor még finom voltam.
i. Rossz a billenty?zetem. Lemaradt az el?z?b?l. Ja, és nem a rosszindulat beszél bel?lem, csak a realitásérzék, ami azt hiszem egyesekb?l (=Györgyi) itt hibádzik.
És ki a francot érdekel a te véleményed és az összes többi véleménye sem.el?bb menny vissza a 8 általánosba tanulj meg írni ,utánna próbálkozzál egy rántással hát ha sikerül TE BUTAPÉK AZ VAGY AHOGY ÍROD
Hmm..
Miel?tt bárkit sértegetnél neked kellene megtanulni helyesen írni!!! Ez a szöveg nem ismer?s? kgyorgyi1968v, 2013-02-24 12:23 A dicsér? szavakat kommentálni kell, nekem is nagyon jól esett , a kritikákat pedig el kell viselni, és tanulni kell bel?le. További jó sütést f?zést, és jó egézséget kívánok Szeretettel üdvözöllek. GYÖRGYI Nézz magadba és halkulj el!!!!!!
Halkulj te el .ki kérdezett Wasabizi
Kedves Györgyi! A recepted valóban felvet kételyeket. Sztem csodás az alapötlet arra, hogy egy kisgyerekbe belediktáljunk vmi f?ételt, aki persze csak virslit enne. Ebben a formában muszáj tésztát is ennie, ez tetszik, mókás. Por alapot viszont semmiképp nem használnék. Valódi paradicsomból, paradicsomkonzervb?l sem tart sokkal tovább ugyanezt elkészíteni és többe sem kerül igazából. Ett?l persze az eszik por-alapút, akinek tetszik, mindenki maga dönti el. Viszont egy versenyen olyan recepttel érdemes azért indulni, ami nem csak egy ötlett?l jó, hanem alapanyagaiban is a min?séget képviseli. Korrektnek tartom, h nem ez a recept gy?zött - pontosan emiatt. A "30 perc alatt finomat"-versenyen, ha lesz ilyen, nos, ott sokkal inkább helye lesz a receptednek. Azt azonban meg kell mondanom, h a hangnem, amit használsz, a stílus, amiben írsz, rendkívül primitív, iskolázatlan. Feln?tt ember, aki szeretné, h komolyan vegyék egy versenyen (bármilyen versenyen), nem engedhet meg magának ilyet. Gondolom, én is megkapom majd, h nem érdekel téged a véleményem - de ha egy versenyen indulsz, annak ez a lényege: a megmérettetés. És nem csak a recept, hanem a szerz?je is megmérettetik. És te most magad alatt vágtad a fát azzal, ahogyan sorozatosan megnyilvánultál. Mert még akinek szimpatikus is lenne a recepted legközelebb, nem fog rád szavazni, mert ellenszenvessé váltál a megnyilvánulásaiddal. Próbáld el?venni a jobbik modorodat, ha egy közösség támogatását szeretnéd élvezni. (Ha meg nem szeretnéd, van b?ven olyan receptoldal is, ahol nincs lehet?ség hozzászólásra. Igaz, versenyre sem. Valamit valamiért...)
Kedves csinibaba úgy reagálok ahogy mások is teszik,durvára durván ,normálisra normálisan,ez csak egy verseny nem is veszem komolyan ,miért is tenném ,sok itt a kioktató ,okoskodó ,majd én tudom megmutatom emberek.Szabad szólás van .mindenki megteheti véleményét ,én ezekre nem adok ismeretlenekre pláne nem.Nálam nem itt kezd?dik az emberség.És se meg nem haltam ,a rossz akaróimnak küldöm virulok tovább.
Én legalább kijavítottam a gépelési - és nem helyesírási - hibám. Megjegyzem, posztod stílusa és "helyes"írásod alapján inkább Te t?nsz olyasvalakinek, aki kisegít?ben nyögte végig a három osztályt. 'Logikád" alapján ha a nickem "agundelchefje" lenne, akkor tényleg én lennék a Gundel Étterem f?szakácsa? Mondd, a Mikulásban is hiszel?
Mint ahogy te a jézuskában buta.