Nosalty Logó

Virslis-paradicsomos tészta sajttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis-paradicsomos tészta sajttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 945 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1893 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 204 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4682.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    3369 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    213 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 945 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.7 g

Zsír

  • Összesen
    74.9 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9364.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    1104 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1096 mg
  • Nátrium
    6738 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218.5 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    526.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    426 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    630 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    424 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 1893 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1005.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    724 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 204 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A virslit felkarikázzuk.
  2. Minden karika virslibe tetszés szerint beleszúrunk spagetti tésztát.
  3. Bő, sós forró vízben kifőzzük.
  4. Olajon megdinszteljük a hagymát, felöntjük 3 dl vízzel, és ráöntjük a makaróni tészta alapot.
  5. A megfőtt tésztát leszűrjük, ráöntjük a makaróni alapot, és ráreszeljük a sajtot.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 12201
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 26.

Ajánló

Gyorsan elkészíthető étel!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon éhesek és kreatívak voltunk!!!! :D

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nem értem, hogy ez a zacskós leves szint? ételköltemény hogyan kaphat ennyi szavazatot egy receptversenyben????

Törölt felhasználó

Úgy hogy biztos nincs annyi rossz indulatú ember mint te.

scarlett69

Ezúttal mindenáron gy?zni akar, eddig több versenyen indult, hasonló nagyszer? költeményekkel, de nem ? lett az els?... Ilyen m? kaját nem teszek az asztalra, még akkor sem ha éhen halunk...

Törölt felhasználó

És te miért indultál minden versenyen ha szabad kérdeznem,nem mertél eljönni a sió receptverseny forgatására sem Budapestre amit megnyertél ,mert nem te készítetted el a süteményedet és pláne nem jöttél a sió mesterszakáccsal elkészíteni a süteményedet akkor ki smuci kedves sarlett69.Budapesten bizonyítani kelett volna mi ,itt névtelenül kimered nyitni a szádat MIIIIIIIIIIIIIII,TUDÁSOD MEG OOOOOOOOOOOOOOOHAHAHA

scarlett69

Igen-igen nálunk a Jótündér süt-f?z, majd lefotózza és elküldi nekem. Másfel?l... névtelenül... ha azt írom, h Patrícia, akkor úgy is hívnak? Engem pl nem érdekel egy jó receptnél, h ki rejt?zik a nick mögött, a lényeg: étvágygerjeszt? a receptje és ha van id?m és kedvem megcsinálom, ilyen egyszer?! Üdv: maradjunk a Patríciánál? vagy a Scarlettnél?

Törölt felhasználó

A mákos duna hullám recepteddel nem mertél eljönni a Budapesti sió receptversenyen forgatására ,mi ,de itt névtelenül nagyon tudsz kritizálni ,meg bírálgatni,azt meséld már el miért nem merted elkészíteni nyilvánosan ,és te miért akartál minden áron nyerni a silány fujj receptjeiddel.

scarlett69

Drága Györgyi! Több okom is volt rá, a legf?bb mégis az volt, h DOLGOZTAM!!!!!!!!!! Anyagi okai is voltak!!! Ezenkívül, ha véletlenül szabadnapos lettem volna, akkor is 6 órát utaztam volna.... Ellenben, a Primagáz versenyen nyert lehet?séggel éltem, és a Szegedi Halászléf?z? versenyen ott voltam! És nagyszer?en éreztem magam, a Sió versenyre valószín?leg annak tudatában sem annyira akartam menni, h tudtam ott lesz egy amolyan Persona non grata.... ha érted kire gondolok.... Scarlett

Nyuhnyi

Kedves Wasabirozi! Szerintem semmilyen szabály nem akadályoz abban, hogy beküldjél egy nagyszer? receptet ami kap ennél több szavazatot. Mielött meg lennék gyanúsítva a beküldöt nem ismerem sem személyesen, sem máshonnan. Sok sikert az összes indulónak! Nyuhnyi

sirGalahad

Maga a recept kreativitásra épül és ez már eleve jó pont nálam de más kérdés hogy a hozzávalók és a végeredmény valamint az err?l készült fénykép mit mutat... :( Az meg egyértelm? hogy az ilyen szavazásokon soha nem az a recept nyer amelyik a legfinomabb vagy a fénykép alapján a legkívánatosabb, hanem az amelyiknek az elkészít?je megfelel? mennyiség? ismer?sét tudja rábírni a szavazásra. Részemr?l alapból elutasítom a boltban megvásárolható el?re elkészített, szárított "alap"okat! :) -és ez nem rosszindulat hanem igényesség kérdése...

Törölt felhasználó

Én igen még az a szerencse hogy nem vagyunk egyformák

Törölt felhasználó

a kritikák alapja az, hogy ez egy receptverseny kellene legyen... elég ciki a szponzorra nézve is, hogy egy ilyen savfogó keverék vezet :)) http://smartbusiness.blog.hu/2011/12/21/uj_like_balhek_nikon_es_lenovo

Törölt felhasználó

És ki a francot érdelkel a te semmi véleményed ,bizonyítsámál te is valemit.

nyitnikek

Tetszik az ötlet, minden megjegyzest?l függetlenül!

Törölt felhasználó

A receptnél, nekem a virsli nem jön be. Én személy szerint nem népszer?síteném :( http://www.boon.hu/szeretne-tudni-mi-van-a-virsliben-biztos/news-20081230-10364763

Törölt felhasználó

Szia! Egyetértek veled maximálisan! A verseny kiírásánál azt is figyelembe kellene tartani, hogy a verseny kiírása tartalmazza , minél olaszosabb recept legyen! :) Tésztásfül. (a virslit bedarálnám, ha ezzel olcsóbb??) :)

Törölt felhasználó

Tisztelt Versenyz?! A "tészta alap makaróni" nev? alapanyag hol kapható? Rákereséssel sem találom ! A recept leírásánál is csak utalás van rá, - "ráöntjük a makaróni tészta alapot." Az els? helyezettnek járó pontok alapján OK! Semmi esetre sem szavazom meg! Elvárható egy recept verseny esetén , egyértelm?, világos legyen , használható! Abban az esetben , ha saját "makaróni tészta alap" receptje van , akkor kéne részletezni!! Arról nem is beszélve, hogy , - "Nagyon éhesek és kreatívak voltunk!!!! :D" , ezzel szemben neki ülnek makarónit f?zni a virsli karikákba. Nem f?zni kéne azonnal? Köszönöm, hogy meghallgattok, azaz elolvastok! Tisztelettel, Tésztásfül, alias Molnár Ellák Ui: A verseny szellemében csak most neveztem be, nem lehet megvádolni , hogy az irigység beszél bel?lem. Az id? rövidsége miatt sem, akarok nyerni , csak receptet küldeni ! :) ( Jelenleg 8 pontom van. )

Törölt felhasználó

Most komolyan? Ugye ez csak valami vicc ugye? Virslis spaghetti kész öntettel, mondjuk nem értem, hogy küldhet be valaki ilyen receptet... Virsli - ipari hulladék semmi keresnivalója egy spaghetti szószban, makaroni alap szintén ....trappista -komolyan?, miért nem inkább ömlesztett medvesajt :-) :-) :-) :-) gratulálok a pontszámokhoz...

Törölt felhasználó

Figyelj mát Tibike te nagy okas ,te ugyan tudsz -e vajon egy fakanalat megfogni.

Törölt felhasználó

Én meg neked gratulálok ,nem voltál már valahová hivatalos --------tibike

gygyke

Mit?l olasz ez a recept? : /

Törölt felhasználó

A paradicsomtól olasz,és mit?l olasz a káposztás tészta..............

Törölt felhasználó

Jézus szíve! Ez most komoly? Ne má'... Kedves György! Azt elhiszem, hogy nagyon éhesek voltatok, de kreatívak...! LMFAO. És akkor még finom voltam.

Törölt felhasználó

i. Rossz a billenty?zetem. Lemaradt az el?z?b?l. Ja, és nem a rosszindulat beszél bel?lem, csak a realitásérzék, ami azt hiszem egyesekb?l (=Györgyi) itt hibádzik.

Törölt felhasználó

És ki a francot érdekel a te véleményed és az összes többi véleménye sem.el?bb menny vissza a 8 általánosba tanulj meg írni ,utánna próbálkozzál egy rántással hát ha sikerül TE BUTAPÉK AZ VAGY AHOGY ÍROD

Törölt felhasználó

Hmm..

Törölt felhasználó

Miel?tt bárkit sértegetnél neked kellene megtanulni helyesen írni!!! Ez a szöveg nem ismer?s? kgyorgyi1968v, 2013-02-24 12:23 A dicsér? szavakat kommentálni kell, nekem is nagyon jól esett , a kritikákat pedig el kell viselni, és tanulni kell bel?le. További jó sütést f?zést, és jó egézséget kívánok Szeretettel üdvözöllek. GYÖRGYI Nézz magadba és halkulj el!!!!!!

Törölt felhasználó

Halkulj te el .ki kérdezett Wasabizi

Törölt felhasználó

Kedves Györgyi! A recepted valóban felvet kételyeket. Sztem csodás az alapötlet arra, hogy egy kisgyerekbe belediktáljunk vmi f?ételt, aki persze csak virslit enne. Ebben a formában muszáj tésztát is ennie, ez tetszik, mókás. Por alapot viszont semmiképp nem használnék. Valódi paradicsomból, paradicsomkonzervb?l sem tart sokkal tovább ugyanezt elkészíteni és többe sem kerül igazából. Ett?l persze az eszik por-alapút, akinek tetszik, mindenki maga dönti el. Viszont egy versenyen olyan recepttel érdemes azért indulni, ami nem csak egy ötlett?l jó, hanem alapanyagaiban is a min?séget képviseli. Korrektnek tartom, h nem ez a recept gy?zött - pontosan emiatt. A "30 perc alatt finomat"-versenyen, ha lesz ilyen, nos, ott sokkal inkább helye lesz a receptednek. Azt azonban meg kell mondanom, h a hangnem, amit használsz, a stílus, amiben írsz, rendkívül primitív, iskolázatlan. Feln?tt ember, aki szeretné, h komolyan vegyék egy versenyen (bármilyen versenyen), nem engedhet meg magának ilyet. Gondolom, én is megkapom majd, h nem érdekel téged a véleményem - de ha egy versenyen indulsz, annak ez a lényege: a megmérettetés. És nem csak a recept, hanem a szerz?je is megmérettetik. És te most magad alatt vágtad a fát azzal, ahogyan sorozatosan megnyilvánultál. Mert még akinek szimpatikus is lenne a recepted legközelebb, nem fog rád szavazni, mert ellenszenvessé váltál a megnyilvánulásaiddal. Próbáld el?venni a jobbik modorodat, ha egy közösség támogatását szeretnéd élvezni. (Ha meg nem szeretnéd, van b?ven olyan receptoldal is, ahol nincs lehet?ség hozzászólásra. Igaz, versenyre sem. Valamit valamiért...)

Törölt felhasználó

Kedves csinibaba úgy reagálok ahogy mások is teszik,durvára durván ,normálisra normálisan,ez csak egy verseny nem is veszem komolyan ,miért is tenném ,sok itt a kioktató ,okoskodó ,majd én tudom megmutatom emberek.Szabad szólás van .mindenki megteheti véleményét ,én ezekre nem adok ismeretlenekre pláne nem.Nálam nem itt kezd?dik az emberség.És se meg nem haltam ,a rossz akaróimnak küldöm virulok tovább.

Törölt felhasználó

Én legalább kijavítottam a gépelési - és nem helyesírási - hibám. Megjegyzem, posztod stílusa és "helyes"írásod alapján inkább Te t?nsz olyasvalakinek, aki kisegít?ben nyögte végig a három osztályt. 'Logikád" alapján ha a nickem "agundelchefje" lenne, akkor tényleg én lennék a Gundel Étterem f?szakácsa? Mondd, a Mikulásban is hiszel?

Törölt felhasználó

Mint ahogy te a jézuskában buta.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Még egy nagyon jó okunk van rá, miért ne egyél...

A gyorsételek jórészt egészségtelenek, ezért mindenki tudja, hogy fogyasztani őket csak mérsékelten érdemes. Egy friss kutatás azonban most még egy okot tett hozzá az eddigiekhez, ami ismét alátámasztja, miért ne egyél sok gyorskaját: az állati termékekben, alkoholban és cukorban gazdag étrend elpusztítja a jó baktériumokat a gyomrodban, és gyulladást okoz.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek

Egy mítosz dőlt meg – nem a stressz okozza a...

Ha éppen rossz időszakon mész keresztül, vagy valamiért nagyon stresszes vagy, te is a nasik után nyúlsz? Ha eddig úgy érezted, hogy ilyenkor lehet, hiszen mindenki így csinálja, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint sem a nassolásért, sem a túlevésért nem a stressz hatására a szervezetünkben lejátszódó folyamatok a felelősek.