Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vienetta ahogy kitti készíti

Vienetta ahogy kitti készíti
Vienetta ahogy kitti készíti
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon mutatós és finom sütemény. Nem könnyű elrontani. Sok sikert kívánok mindenkinek hozzá.

hozzávalók / 5 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 3*3 tojásból piskótákat készítünk a szokásos módon (3 tojás, 3 kanál cukor, 3 kanál liszt).
  2. Mindegyiket hosszába kettévágjuk.
  3. Elkészítjük a pudingot a 6 dl tejjel.
  4. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt pudinghoz öntjük.
  5. A tortabevonót felolvasztjuk a 2-3 kanál olajjal.
  6. Az első lapot megkenjük a krémmel, melyre a csokoládét csorgatjuk, rátesszük a második lapot, csokit csorgatunk erre is. A hatodik lapig ezt ismételjük, majd az egészet befedjük krémmel.
  7. Tetejére csoki csorgatunk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 402
elküldve: 2
receptkönyvben: 243
elkészítve: 1/6
Facebookon megjelent: -

szakács

kitty_19

Mióta szakács: 2011.10.30.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

piskótatorta, pudingos piskóta, réteges piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1149
tojás 9 db
cukor 9 ek
finomliszt 9 evőkanál
tortabevonó 15 dkg
porcukor 20 dkg
margarin 25 dkg
tej 6 dl
tejszínízű pudingpor 2 tasak
napraforgó olaj 3 ek