r
Nosalty Logó

Tűzlabdák csirkéből

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
RAW
Tűzlabdák csirkéből
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
grill
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 536 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2145 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 245 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1605.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    490 mg
  • Nátrium
    762 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    132.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 536 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    174.4 g

Zsír

  • Összesen
    155.1 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    693 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6421.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    180 mg
  • Kálcium
    1024 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    1958 mg
  • Nátrium
    3047 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    531 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    543 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    524 mg
  • Retinol - A vitamin:
    540 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 2145 kcal
  • 20% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.9 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    731.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    347 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 245 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkéket kicsontozzuk, és vékonyra szeleteljük. Ügyeljünk arra, hogy elég nagyok legyenek, és a paprikát teljesen körbeöleljék.
  2. A jalapeno paprikákat kimagozzuk, és sajttal, reszelt fokhagymával, megtöltjük.
  3. A paprikákat egy darab szalonnávalbetekerjük, feltétlenül zárjuk le a jalapeno végét egy kis bacon-nel.
  4. Acsirkét szorosan rátekerjük, és még egy réteg bacont csavarunk köré. Fogpiszkálókkal rögzítjük. Akkor jó, ha kemény kis labdákká állnak össze.
  5. Sütőben vagy grillen közepes hőfokon megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 172
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 15908
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A neten találtam egy receptet, ahol csak jalapeno paprikát töltöttek meg krémsajttal. Megmutattam a páromnak, hátha kedvet kap hozzá. Amikor meglátta, hosszú élménybeszámolóba kezdett...otthon a szülőföldjén, Texasban csirkemellébe töltik a jalapeno paprikát. Az igazat megvallva sajtkrém-töltelék volt benne, nekem ízlett, de a férjem szerint kemény sajttal finomabb. Ezért mindenki ízlése szerint válassza ki a töltelékhez szükséges sajtot. Arra gondoltam, hogy mással is meg lehetne tölteni. Öteleteket nagyon szívesen fogadok:). Jó étvágyat kívánok!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!