r
Nosalty Logó

Tutti-Frutti szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Erzsi
Tutti-Frutti szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tésztája

Kém

Összesen 1483 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tésztája

Kém

Összesen 5930 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Tésztája

Kém

Összesen 254 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    86.2 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    437 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    382 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    411 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.1 g
  • Cukor
    87 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    665 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    628 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    420 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    447 micro
Összesen 1483 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.8 g

Zsír

  • Összesen
    344.7 g
  • Telített zsírsav
    136 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    121 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    1746 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5081.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    1528 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    1530 mg
  • Nátrium
    1646 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    588.6 g
  • Cukor
    347 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    431.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2658 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    349 micro
  • K vitamin:
    238 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    280 micro
  • Kolin:
    1360 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2514 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    1679 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1788 micro
Összesen 5930 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 254 Kcal

Hozzávalók

Tésztája

Kém

Elkészítés

Tésztája

  1. A piskótát megsütjük, és kettőbe vágjuk.
  2. A margarint porcukorral kikeverjük.
  3. A tejben a pudingokat megfőzzük, és hűlni hagyjuk.
  4. A puding kihűlése után hozzáadjuk a kikevert margarint.
  5. Rákenjük a piskótára, és befedjük a másik lappal.
  6. A tejszínt nagyon kemény habbá verjük, és rákenjük a piskótára, elsimítjuk.
  7. Megszórjuk csokireszelékkel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36X30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 33
  • Össznézettség: 22461
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 30.

Ajánló

Mindenkinek, aki szereti a szép és finom sütiket.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Családi beszélgetés közben szóba kerültek gyermekkorunk cukorkái is, és eszembe jutott a Tutti-frutti nevű cukorka. Ebből indult ki, hogy kellene valami hasonló ízű sütit sütni, és ez lett belőle. Nem bántam meg, máskor is süni kell, mindenkinek ízlett.

Hozzászólások

helena26

Gratulálok,gyönyör? a süteményed! Üdv.:Helena

Erzsi

Köszönöm a hozzászólást Helena26, féltem t?le, mert el?ször sütöttem meg ezt a sütit, de jó sikerült.

Erzsi

Köszönöm szépen Nosalty :)

Hozzávalók

Tésztája

Kém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.