Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós-burgonyás fánk

Túrós-burgonyás fánk
Túrós-burgonyás fánk
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kísérletezgetek az ízekkel és az alapanyagokkal. Lekvárral kínáltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A túrót összetörjük a burgonyával.
  3. Hozzáadjuk a többi hozzávalót.
  4. Golyókat formázunk belőle, és forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 002
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: fánk
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplis túrófánk, túrófánk krumplival, krumplis túrós fánk

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1103
tehéntúró 25 dkg
burgonya 25 dkg
tojás 1 db
finomliszt 20 dkg
szódabikarbóna 1 kávéskanál
1 kávéskanál
cukor 3 teáskanál
vaníliás cukor 1 csomag
napraforgó olaj 4 dl