r
Nosalty Logó

Trikolor zsebes karaj - medvehagyma, sajt és paradicsom karajba rejtve

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Boldog Kukta
Trikolor zsebes karaj - medvehagyma, sajt és paradicsom karajba rejtve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 912 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2739 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 186 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89 g

Zsír

  • Összesen
    57.7 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2676.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    536 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    1109 mg
  • Nátrium
    811 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    330.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    197 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    307 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 912 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    267.1 g

Zsír

  • Összesen
    173 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    818 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8030 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    1608 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    330 mg
  • Foszfor
    3327 mg
  • Nátrium
    2432 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    990.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    590 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    250 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    624 mg
  • Retinol - A vitamin:
    504 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    922 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 2739 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    548.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    351 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csont nélküli karajt kb. 2 centiméterenként mélyen bevágjuk az elejétől a végéig, de vigyázzunk, nehogy teljesen átvágjuk a húst. Vékonyan sózzuk és borsozzunk a karajt.
  2. A paradicsomot felkarikázzuk, a megmosott medvehagymát felaprítjuk, a sajtból kb. fél cm vastag szeleteket vágunk.
  3. Minden egyes "zsebbe teszünk sajtot, medvehagymát és paradicsomot az elejétől a végéig.
  4. Egy kis olívaolajjal meglocsoljuk a húst, és lefedés nélkül kb. 50 percig sütjük gázsütőben 4-es fokozaton, villanysütőben kb. 180°C-on. A sütési idő függ a karaj vastagságától, így lehet rövidebb vagy hosszabb is.
  5. Tálaláskor vághatjuk egymás után a szeleteket, de ha egy kicsit srégen vágjuk, akkor mindhárom hozzávalót láthatjuk a szeletekben. Bárhogyan is fogyasztjuk ezt az ételt a lényeg, hogy gyorsan elkészül, mutatós és roppant finom!
  6. TIPP: Ha nincs otthon medvehagyma, akkor használjatok más friss fűszert, például bazsalikomot. Vagy turbózzátok fel néhány szelet füstölt kolbásszal a karajt, ha magyaros ízekre vágytok!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2038
  • Feltöltés dátuma: 2021. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Trikolor zsebes karaj - medvehagyma, sajt és paradicsom karajba rejtve
Boldog Kukta 4 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek