Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés karaj

Gesztenyés karaj
Gesztenyés karaj
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eredeti recept sült gesztenyével készült, de az nagyon idényhez kötött és macerás. Próbálkoztam a mirelit egész gesztenyével is, de nem lett igazán jó. Végül rátaláltam a mirelit natúr gesztenyepürére. Mindig sikert aratok vele, a gesztenyés szaftnak hatalmas sikere van.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt besózzuk, meghintjük borssal.
  2. Forró vajon körbepirítjuk a húst, míg piros kérget kap.
  3. Kanalanként hozzáadjuk a húslevest, és fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Ha a hús puha, mellétesszük a natúr gesztenyepürét, és még 5 percig pároljuk. Ízesítsük kis reszelt szerecsendióval. Vigyázzunk, könnyen lekap!
  5. A húst kivesszük, 5 percig pihentetjük, majd éles késsel felszeleteljük.
  6. Rizzsel, krumplipürével tálaljuk, a gesztenyés szaftot külön tálban kínáljuk hozzá.
  • költség: 1800 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 650
elküldve: 1
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
184 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

karaj gesztenyével, sertéskaraj gesztenyés szafttal, gesztenyével sült karaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

455
sertés rövidkaraj 60 dkg
gesztenyemassza 250 g
vaj 5 dkg
alaplé 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint