Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött virsli hasábburgonyával

Töltött virsli hasábburgonyával
Töltött virsli hasábburgonyával
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Laktató ebéd pillanatok alatt. :-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virsli közepét bevágjuk, majd a lereszelt sajtot és a kenyérszalonnát belenyomkodjuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe helyezzük, tetejére néhány szelet kolbászt és egy kisebb hagymát szelünk. (Az a jó, ha szorosan egymás mellett fekszenek a virslik, mert így nem folyik ki belőlük a sajt). Fóliával fedjük le.
  3. Előmelegített sütőbe helyezzük a tepsit.
  4. Egy másik tepsibe olaj nélkül hasábburgonyát teszünk. Egyszerre sütjük meg a virslit és a krumplit. Kb. 15 perc alatt kész is. Ha a krumpli ropogós, és a sajt már megolvadt, már tálalható is. (Savanyúsággal vagy ketchuppal/mustárral/majonézzel is finom.)
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 897
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Reeena

Mióta szakács: 2014.11.05.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült virsli krumplival, csőben sült töltött virsli hasábburgonyával, sütőben sült töltött virsli hasábburgonya körettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

973
virsli 200 g
kenyérszalonna 5 dkg
trappista sajt 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
kolbász 5 dkg
hasábburgonya 30 dkg