r
Nosalty Logó

Tojáslikőrös sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csupasüti
Tojáslikőrös sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Alaphoz

Krémhez

Összesen 469 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Alaphoz

Krémhez

Összesen 5626 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Alaphoz

Krémhez

Összesen 339 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    1 mg
  • Foszfor
    17 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    4.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 469 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.3 g

Zsír

  • Összesen
    350 g
  • Telített zsírsav
    123 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1586.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    1130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    486.5 g
  • Cukor
    264 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    693 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    680 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 5626 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 5% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    1 mg
  • Foszfor
    12 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 339 Kcal

Hozzávalók

Alaphoz

Krémhez

Elkészítés

Alaphoz

  1. A kekszalapnak: A kekszet robotgépben ledaráljuk, mikor ez megvan, hozzáadjuk a vajat, fahéjat és a tojáslikőrt.
  2. Majd a formánk aljára nyomkodjuk. Addig mehet a hűtőbe, amíg a krémet elkészítjük.
  3. A sajtokat beletesszük egy keverőedénybe, hozzáadjuk a porcukrot, tojáslikőrt, mikor ez megvan, hozzáreszeljük a nagy lyukú reszelőn a fehér csokit. A hulalát felverjük, és szintén belekeverjük.
  4. Egy gyönyörű fehér krémet kell, hogy kapjunk, amit szépen a kekszalapra simítunk, és már mehet is a hűtőbe.
  5. Hűteni minimum 3 órát vagy egy egész éjszakát kell.
  • Tepsi mérete: 24
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5574
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 11.

Ajánló

Tálalhatjuk erdei gyümölcs öntettel és bogyós gyümölcsökkel, próbáltam még egy kis csokireszeléket a szélére csempészni, de enélkül is tökéletes finomság.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Tojáslikőrös sajttorta
Csupasüti 59 recept

Nem telhet el úgy nyár, hogy ne készítsem el ezt a finomságos sajttortát a családomnak! Annál is inkább, mivel ez egy hüti és nem süti.:) így a múltheti nagy melegben még nem volt szükség a sütőre.

Hozzávalók

Alaphoz

Krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ártalmas étkezési szokás, ami májbetegséghez vezethet

A mindennapi rohanásban csak kevesen gondolunk bele abba, hogy milyen nagy mértékben befolyásolják étkezési szokásaink a májunk működését. Érdemes odafigyelni rájuk, ugyanis idővel akár maradandó károsodáshoz vagy betegséghez is vezethetnek. Íme, három olyan étkezési szokás, ami károsítja a májat – és egy, ami segít elkerülni a bajt.