Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojáslikőrös hógolyó ananásszal

Tojáslikőrös hógolyó ananásszal
Tojáslikőrös hógolyó ananásszal
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tejszín felét helyettesíthetjük túróval.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskótát egy edénybe apróra morzsoljuk.
  2. A tejszínt kemény habbá verjük, az ananászt apró kockákra (0,5-1 cm), majd a tojáslikőrrel együtt a piskótamorzsára öntjük. Kézzel jól összedolgozzuk.
  3. A masszából golyókat formázunk, amelyeket kókuszreszelékben megforgatunk. Egy pár órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 360
elküldve: 5
receptkönyvben: 143
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tojáslikőrös piskótagolyó, ananászos desszertgolyó, kókuszreszelékbe forgatott piskótagolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

439
babapiskóta 260 g
habtejszín 250 ml
ananászkonzerv 170 g
tojáslikőr 50 ml
kókuszreszelék 100 g