r
Nosalty Logó

Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Összesen 1343 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Összesen 2688 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Összesen 320 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    101.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1305.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    589 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    288 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 1343 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.6 g

Zsír

  • Összesen
    203.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    73 g
  • Koleszterin
    560 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2610.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    244 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1178 mg
  • Nátrium
    573 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    400.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    575 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    503 micro
Összesen 2688 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    310 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 320 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Elkészítés

A halhoz

  1. A tilápia halat kisebb darabokra, rudacskákra vágjuk, és enyhén besózzuk.
  2. A magokat egy serpenyőben, együtt megpirítjuk, és egy késes aprítóval megőröljük úgy, hogy picit darabos legyen, majd összekeverjük a zsemlemorzsával.
  3. A tojást felverjük, sózzuk, kevés vizet adunk hozzá.
  4. Az olajat felforrósítjuk.
  5. A haldarabkákat lisztbe, tojásba, majd a magos zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán megsütjük.
  6. Papírtörlőre szedve leitatjuk róla a felesleges zsiradékot.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6379
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 05.

Ajánló

Salátával, rizzsel, mártogatóssal kínáljuk. A tilápia halat gyerekeknek is bátran adhatjuk, nincs benne szálka.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valójában hagyományos módon panírozott tilápia halfalatkákat készítettem, csak a zsemlemorzsa több mint felét pirított őrölt magvakkal helyettesítettem. Nagyon-nagyon finom!

Hozzávalók

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!