r
Nosalty Logó

Tepsiben sült mediterrán csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Tepsiben sült mediterrán csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 244 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 978 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 72 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    426.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    257.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    686 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    401 micro
Összesen 244 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1707.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    156 mg
  • Foszfor
    612 mg
  • Nátrium
    673 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1030.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    363 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    505 micro
  • β-karotin
    2742 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    1606 micro
Összesen 978 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    126.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    952 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 72 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomot meghámozzuk és apró darabokra vágjuk.
  2. A csirkemellet kicsontozzuk és elnegyedeljük.
  3. Tepsibe tesszük a húst, körberakjuk a cikkekre vágott hagymával, az olajbogyóvalés a paradicsommal. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Felöntjük a borral és lefedve kb. 50 perc alatt készre sütjük.
  5. Ha kész, megszórjuk finomra vágott bazsalikommal.
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 66142
  • Feltöltés dátuma: 2009. november 13.

Ajánló

Egyszerű, gyors és finom.  

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A mélyhűtőből elővettem csirkemellet, de  nem volt túl sok kedvem főzni. Ezt elég látványosan tehettem, mert a férjem gyorsan nekilátott ennek a Váncsa-receptnek.

Hozzászólások (3)

Törölt felhasználó

Nagyon finom és tényleg egyszer? elkészíteni, még egy kezd? szakácsnak (én) is!! Személy szerint lila hagymával készítettem, az adott neki egy kis pluszt. Ha kék olívabogyóval készítjük lágyabb lesz az íze, de személy szerint a zöldet szeretem. Köszönöm a receptet!

Törölt felhasználó

Ez nagyon finom lett!Köszönöm!

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! szia kiki

Törölt felhasználó

Megcsináltam én is! Tényleg nagyon finom! Köszi a receptet! :)

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! Kiki

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ez is egy vonzereje a thai konyhának, hogy tud nyitott...

Hogyan vált a thai gasztronómia világszinten ismertté, és hogyan hódította meg Budapestet is? Miben különbözik a kínai és más ázsiai konyháktól, és milyen ételek vannak a pad thaion túl? Ezekre a kérdésekre mind választ ad Ambrus Krisztián, a Parázs Thai Étterem ügyvezetője a 24.hu gasztronómiai podcastjában, a Filézőben.

Nosalty

További cikkek