Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínhabos-gesztenyés-babapiskótás süti

Tejszínhabos-gesztenyés-babapiskótás süti
Tejszínhabos-gesztenyés-babapiskótás süti
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom anyukája csinálta ezt az egyszerű, de mégis nagyon finom süteményt. Annyira ízlett, hogy muszáj voltam elkérni a receptet, amit Ő lelkesen rám bízott. Úgy voltam vele, ez a süti annyira finom, hogy önzőség lenne tőlem, ha nem osztanám meg a NoSalty olvasóival.:) 

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A krémhez

A töltelékhez

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük az alaphoz valókat egy kevés vízzel vagy tejjel.
  2. Elsimítjuk egy tepsi alján az alapot.
  3. Megfőzzük a pudingot.
  4. A kávét összekeverjük a rummal, és belemártogatjuk a babapiskótákat.
  5. Úgy rétegezzük, hogy az alapra rakunk egy kis pudingot, arra rá a babapiskótát, erre a maradék pudingot, és a tetejére a felvert habtejszínt.
  6. Díszíthetjük egy kis csokiforgáccsal.:)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 963
elküldve: 5
receptkönyvben: 61
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mirabella

Mióta szakács: 2013.02.17.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Zsuzsi sütije, gesztenyés-babapiskótás szelet, habos-gesztenyés-piskótás szelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1679
gesztenyemassza 50 dkg
kekszmorzsa 25 dkg
rumaroma 30 ml
porcukor 15 dkg
tej 1 l
vaníliás pudingpor 3 csomag
porcukor 20 dkg
babapiskóta 20 dkg
feketekávé 1.5 dl
rumaroma 15 ml
habtejszín 500 ml
vaníliás cukor 1 csomag
csokoládéforgács 2 ek