Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-sajtos csirkeragu gyömbéresen

Tejszínes-sajtos csirkeragu gyömbéresen
Tejszínes-sajtos csirkeragu gyömbéresen
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan akartam finomat...és ez lett belőle!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel is és tésztával is tálalhatjuk!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet vagy -nyesedéket kis csíkokra vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk, majd mikor már engedett egy kis levet, beletesszük a vajat. Picit még pároljuk, míg a vaj is elolvad benne.
  2. Ráöntjük a főzőtejszínt, és ízesítjük a gyömbérrel, ételízesítővel, bazsalikommal és az átpasszírozott fokhagymával.
  3. Tovább főzzük, majd mikor már felfőtt, a sajtot is beletesszük, és együtt felrottyantjuk.
  4. Ha nagyon híg lenne, akkor 1 ek lisztes habarással sűrítjük még.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 907
elküldve: 2
receptkönyvben: 105
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyömbéres csirkemell tejszínes szósszal, tejszínes-gyömbéres csirkeragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

564
napraforgó olaj 1 ek
margarin 5 dkg
csirkemell filé 25 dkg
gyömbér 0.5 tk
bazsalikom 0.5 tk
ételízesítő 1 teáskanál
főzőtejszín 500 ml
sajt 25 dkg
fokhagyma 2 gerezd