Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös diós pite almával

Tejfölös diós pite almával
Tejfölös diós pite almával
70 perc / előkészület: 20 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi süti

hozzávalók / 5 adag

tészta

továbbá

Szólj hozzá!

elkészítés

tészta

  1. A margarint habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a tejfölt, a diót és a lisztet a sütőporral.
  2. Olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük.

továbbá

  1. Az almákat gerezdekre vágjuk, majd a tésztára sorakoztatjuk.
  2. 180 fokon kb 35-40 percet sütjük.
  3. A cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük, a pitére szórjuk, és még 10-15 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 036
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diós-almás pite, almás pite diós tésztával, tejfölös pite almatöltelékkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

971
margarin 25 dkg
cukor 20 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
tojás 4 db
dió 12.5 dkg
tejföl 180 ml
finomliszt 15 dkg
sütőpor 1 csomag
alma 30 dkg
cukor 2 ek
vaníliás cukor 1 csomag