Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös babsaláta

Tejfölös babsaláta
Tejfölös babsaláta
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyorsan elkészíthető, és a friss puha kenyérrel nem lehet abbahagyni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A konzerv babot leszűrjük, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt lilahagymát, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  2. Friss kenyérrel tálaljuk.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 30 568
elküldve: 2
receptkönyvben: 157
elkészítve: 18/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Mancika

Mióta szakács: 2010.01.07.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

lilahagymás babsaláta, babsaláta fehérbabból, tejfölös-hagymás babsaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

875
fehérbab 400 g
lila hagyma 1 közepes db
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint