Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi burgonyapüré

Tavaszi burgonyapüré
Tavaszi burgonyapüré
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a krumplipürét különböző dolgokkal összekeverni, más ízvarázst nyújt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk, és végül sós vízben megfőzzük.
  2. Ha megfőtt, akkor krumplinyomóval pürét csinálunk belőle, melyet vajjal és tejjel ízesítünk ízlés szerint.
  3. A parikát és paradicsomokat megmossuk, és egészen kis darabokra vágjuk fel őket.
  4. Olajon némi kis vízzel puhára pároljuk.
  5. Amint elkészült fogjuk, és hozzákeverjük a krumplipüréhez. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 142
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: farsang, születésnap, szüret, karácsonyi receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

paradicsomos krumplipüré, krumplipüré paprikával, burgonyapüré párolt zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

390
burgonya 1 kg
tv paprika 1 közepes db
paradicsom 3 db
vaj 10 dkg
tej 1 dl
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek