Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezám-majonéz

Szezám-majonéz
Szezám-majonéz
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A spárga tempura kísérője.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgákat a citromlével elkeverjük. Az olajakat összekeverjük egymással.
  2. Az olajat apránként csurgatva a tojáshoz adagoljuk folyamatosan kevergetve, amíg el nem fogy.
  3. Sózzuk, borsozzuk, behűtve, szezámmaggal megszórva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 437
elküldve: 1
receptkönyvben: 78
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

P.

Mióta szakács: 2009.11.10.
171 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

majonéz szezámolajjal és szezámmaggal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

285
tojássárgája 2 db
citromlé 1 ek
szezámolaj 1 ek
repceolaj 100 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szezámmag 1 ek