Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szederpuding

Szederpuding
Szederpuding
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon hamar elkészülő édesség:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felforraljuk a tejet a liszttel, cukorral, tojással és a kókuszreszelékkel.
  2. Beletördeljük a kekszet üvegpoharakba.
  3. Amikor felforr a tejes massza, levesszük a tűzről és mixerrel habosra keverjük.
  4. Óvatosan belekeverjük a szedret, majd ráöntjük a masszát a kekszre.
  5. A tetejét szederrel és mentalevéllel díszítjük.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 368
elküldve: 2
receptkönyvben: 20
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1118 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

szedres puding, kekszes puding szederrel, szedres-kekszes desszert

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

690
szeder 20 dkg
háztartási keksz 15 dkg
finomliszt 0.75 bögre
cukor 1 bögre
tojás 1 db
tej 1 l
kókuszreszelék 3 ek
menta 0 ízlés szerint