Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazactatár

Lazactatár
Lazactatár
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az óév utolsó előtti napján, baráti társasággal pezsgő estet rendeztünk, melyre ez a lazactatár volt az egyik meglepetés "nasi". Egyből lecsaptunk a receptre, és amint alkalom adódott rá, magam is kipróbáltam. A recept azóta futótűzként terjed. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bagettere, sós kekszre kenve isteni, de akár friss zellerszárral is tálalható.

Díszítés: friss kaporlevéllel, kapribogyóval, vagy citrommal ajánlanám.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A füstölt lazacot, hagymát, uborkát, kaprot, kapribogyót gondosan apróra vágjuk, majd összekeverjük őket.
  2. Ezután hozzáadjuk a tejfölt, rácsavarjuk a fél citrom levét, majd alaposan összedolgozzuk, és már tálalható is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 957
elküldve: 2
receptkönyvben: 31
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Juciminyon

Mióta szakács: 2016.01.06.
3 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
konyha: skandináv
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

füstölt lazac krém, halkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

177
füstölt lazac 300 g
csemegeuborka 2 közepes db
újhagyma 2 közepes db
kapribogyó 6 teáskanál
kapor 1 ek
tejföl 150 g
citromlé 1 fél citromból nyert
fekete bors 0 ízlés szerint