Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás padlizsán

Szalonnás padlizsán
Szalonnás padlizsán
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyors előétel. Forrón, ropogósan a legfinomabb, de hidegen, szendvics mellé is jó.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsán szárát levágjuk, megmossuk. Hosszában vékony szeletekre vágjuk, majd besózzuk. Legalább fél óráig állni hagyjuk, amíg levet ereszt. A levet leöntjük róla, borssal meghintjük, és szorosan feltekerjük.
  2. A bacon szeleteket félbevágjuk. Minden padlizsántekercset baconbe tekerünk, és fogpiszkálóval összetűzünk. Kiolajozott tepsiben sütőben vagy grillrácson megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 762
elküldve: 1
receptkönyvben: 52
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

labopetra

Mióta szakács: 2011.04.27.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

baconbe göngyölt padlizsán, padlizsántekercs bacon köntösben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

208
padlizsán 2 db
bacon 8 szelet
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint