Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás melegszendvics

Szalonnás melegszendvics
Szalonnás melegszendvics
7 perc / előkészület: 5 perc sütés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy hányszor készítettem el? Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon sokszor. A családunk apraja-nagyja szereti, s ha nincs más ötlet a vacsorához, akkor tuti, hogy melegszendvics.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megkenjük mindkét szelet kenyeret vajjal (csak egyik oldalát mindkét kenyérnek). Egyik szelet kenyérre rátesszük a pici, vékony szeletekre vágott szalonnadarabokat, vékony szeletekre vágott fokhagymát, sajtot. A sajtot lehetőleg a közepére tegyük, különben kifolyhat. Ráborítjuk a másik szelet kenyeret, vajas oldalával befele.
  2. Szendvicssütőben készre sütjük.
  3. A legvégén teszünk a közepére 2 csepp ketchupot.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

nenono

Mióta szakács: 2015.09.12.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

toast szendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

836
kenyér 2 szelet
vaj 0.5 ek
füstölt szalonna 50 g
fokhagyma 3 gerezd
sajt 50 g
ketchup 2 csepp