Ez a recept az egyik barátunktól ered, aki istenien főz.
Nem rajongtam az oldalasért addig a napig, míg így elkészítve nem ettem. Azóta több ismerősünknek és a családnak is így készítettük el, és a siker sosem maradt el.
Isteni finom, szaftos, ízes így az oldalas, csak ajánlani tudom!!!
Köszönet a barátunknak érte!
Hozzászólások (10)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Alkonyat!
Az lenne a kerdesem, hogy nem lesz igy tul sos a husi? Hiszen erosen sozott a fuszerkeverek a fokhagymakrem es a piros arany is. Feleslegessen aggodom? :) El szeretnem kesziteni, de ettol tartok.
Kedves mese habbal!
Bàtran kövesd a receptet, nem lesz sós.
üdv. Alkonyat
Nagyon jóóóóóóó!
Köszönöm! :-)
Szép napot!
Üdv: Alkonyat
Köszönöm a receptet, karácsonyra elkészitettem és mindenkinek nagyon izlett.
Kedves Pirike!
Nagyon örülök, hogy ízlett! :-)
Köszönöm a visszajelzést!
Boldog Új Évet Kívánok!
Üdv: Alkonyat
Várom, Tarackos reagál -e?
A paprikakrémre és a fokhagymakrémre:)
Köszi a receptet.
Mentve.
Én tiszteletben tartom, ha valaki nem szereti a pirosaranyat és a fokhagymakrémet, nem szerethet mindenki mindent, de ez az oldalas így isteni finom ahogy van. :-)
Szép hétvégét.
Üdv: Alkonyat
Örülök, hogy tetszik, isteni finom. Mesés színt és aromát ad neki a pirosarany, és nagyon összhangban van a mustárral és a fokhagymakrémmel.
Szép napot.
Üdv: Alkonyat
Mesés, szaftos, ízes zamatos finomság, már a képről kínálja magát, menteni és elkészíteni...:D
Köszönöm.
Éva-Anyóca