Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Svéd húsgolyók Helga konyhájából

Svéd húsgolyók Helga konyhájából
Svéd húsgolyók Helga konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedves svéd ismerősünktől tanultam legalább húsz évvel ezelőtt. Azóta szívesen kínálom, nemcsak ebédnek (valamilyen szósszal), hanem hidegkonyhai készítmények mellé is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát lereszeljük, vagy aprítógépben pépesítjük.
  2. A zsemlemorzsához annyi tejet adunk, amennyit magába szív.
  3. A hozzávalókat összekeverjük, és vizes kézzel kis golyókat formálunk, amit kizsírozott tepsibe egymás mellé rakunk.
  4. Kevés vizet öntünk alá, és pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 798
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: skandináv
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Sötbollár, tepsiben sült svéd húsgolyók, sütőben sült húsgolyók, Köttbullar

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

387
darált sertéshús 80 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
zsemlemorzsa 12 dkg
tej 1 dl
2 kávéskanál
fekete bors 1 kávéskanál
sertészsír 2 ek
víz 1 dl