Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sültpaprika-krém

Sültpaprika-krém
Sültpaprika-krém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ennek a zöldségkrémnek a lelke a kaliforniai paprika, különlegességét pedig a dió és a balzsamecet adja.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat robotgépbe dobjuk, és krémesre turmixoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 942
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Green Evi

Mióta szakács: 2014.10.08.
15 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

paprikás kence

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
piros kaliforniai paprika 1 db
dió 10 dkg
zsemlemorzsa 2 ek
újhagyma 2 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 1 ek
balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint