r
Nosalty Logó

Sült sós pite céklával, bébispenóttal és Zottarellával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zottarella
Sült sós pite céklával, bébispenóttal és Zottarellával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 511 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2043 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 157 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.7 g

Zsír

  • Összesen
    32.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1295.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    279 mg
  • Nátrium
    543 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    330 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    220 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    187 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2584 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5489 micro
Összesen 511 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83 g

Zsír

  • Összesen
    128.7 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5180.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    1539 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    1117 mg
  • Nátrium
    2173 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    143.8 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    593.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1319 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    880 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    749 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    435 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10337 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21956 micro
Összesen 2043 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    796 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1690 micro
Összesen 157 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lapítsuk ki a leveles tésztát, és helyezzük sütőpapírra.
  2. Tegyük a bébispenótot egy tálba, majd keverjük össze olívaolajjal. A céklát szeleteljük vékonyra.
  3. A szeletelt céklát és a bébispenótot tegyük a leveles tésztára, majd szórjuk meg egy kis rozmaringgal.
  4. Előre felmelegített sütőben süssük a tésztát 20 percen át 180 Celsius-fokon.
  5. Mikor látjuk, hogy a tészta széle elkezdett barnulni, adjuk hozzá a felszeletelt Zottarela Rolle-t. Nagyjából a sütés utolsó két percében, így az megégés nélkül fog megsülni.
  6. A sütés után szórjuk meg a tésztát egy kis sóval, frissen őrölt borssal, és még egy kis rozmaringgal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 386
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 18.

Ajánló

A leveles tésztából készült finomságok a nap bármely pillanatában jól eshetnek, de ha lehet, tálald frissen ezt a finomságot!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sült sós pite céklával, bébispenóttal és Zottarellával
Zottarella 5 recept

Görgesd ki a tésztát, pakold meg kedvedre, és süsd ropogósra! Ugye milyen egyszerű? Zottarella Rolle-lal még a sajtkorongok is egyformák lesznek.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?