Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csuka

Sült csuka
Sült csuka
16 perc / előkészület: 10 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Utolsó pecázott halunknak ez lett a vége.  A kicsi, méreten aluli halakat visszaengedtük, hogy jövőre nőljenek nagyra, és majd akkor találkozunk.
Finom vacsora lett belőle.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Könnyű salátával tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csukát tisztítás után a gerincénél kettévágjuk, majd feldaraboljuk és sűrün beírdaljuk.
  2. Sózzuk és minimum fél óráig állni hagyjuk.
  3. Paprikás lisztbe forgatjuk és forró olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 42 683
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

bokine

Mióta szakács: 2010.08.26.
76 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott csuka, rántott hal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bia
Bogi :o) / Bia Mon, 2010-11-15 15:55

Igen én is így szoktam.Nagyon finom!Hogy állnak a fiúk a csukázással?Az enyimek fognak több kevesebb sikerrel.Puszi.Bogi

bokine
bokine / bokine Tue, 2010-11-16 09:08

Szia Bogi! Jó volt az idén a halfogás, most ősszel pedig sok volt a csuka az élő folyón. Szeretjük a halat és sokat fogyasztunk belőle. A Tiszán és egy holtágán szoktunk pecázni. Puszi: Erika

2321
csuka 60 dkg
finomliszt 15 dkg
fűszerpaprika 2 ek
napraforgó olaj 5 dl