r
Nosalty Logó

Spagetti paradicsomos babbal

Hobbychef
Spagetti paradicsomos babbal
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

795
Kalória
40.9g
Fehérje
114.8g
Szénhidrát
18.5g
Zsír
237.5g
Víz
65.7g
Koleszterin
9g
Élelmi rost
7.7g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 795 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1592 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1344.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    97 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    543 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    114.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    237.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    359 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    315 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 795 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.9 g

Zsír

  • Összesen
    37 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2689.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    399 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    262 mg
  • Foszfor
    1087 mg
  • Nátrium
    721 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    229.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    475 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    87 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    718 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    629 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    451 micro
Összesen 1592 kcal
  • 10% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    26.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    301 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 185 kcal

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük sós vízben főni. A hagymákat aprítjuk, a paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Közben egy serpenyőben olajon dinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a húst, majd a paprikákat és a paradicsomot, beleöntjük a babot.
  3. Lereszeljük a sajtot.
  4. A tésztát tányérra szedjük, rárakjuk a ragut, fűszerezzük, szórunk rá sajtot, díszítjük bazsalikommal. Teszünk rá egy csúcsot is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 30 p

Nem egy szokványos étel.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek