Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös sertés Amytől

Sörös sertés Amytől
Sörös sertés Amytől
100 perc / előkészület: 10 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ennél az ételnél a legfontosabb a pácolás, omlós és ízletes lesz tőle a hús, érdemes kipróbálni.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Én köretnek rizst és karfiolt használtam, de krumplival is kitűnő.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és daraboljuk. Alaposan átdörzsöljük az ételízesítővel, borssal, zúzott fokhagymával. Egy tálba tesszük, és ráöntjük a sört. Jól átforgatjuk. Úgy tegyük el, hogy ne lógjon ki a sörből a hús. Takarjuk le folpackkal.
  2. Egy teljes éjszakára hagyjuk pihentetni.
  3. Másnap a húst tegyük egy magas falu tepsibe, és öntsük rá a sört is. 160 fokon, kb. 1,5 órán keresztül (alul-felül sütés) készre sütjük. Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 169
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sörben pácolt sertéslapocka, sörös pecsenye

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

628
sertéslapocka 1.5 kg
sör 5 dl
ételízesítő 2 teáskanál
bors 1 kávéskanál
fokhagyma 3 gerezd