Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sörös malacsült

Sörös malacsült
Sörös malacsült
165 perc / előkészület: 15 perc sütés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sörben sült, ropogós malac.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A malac bőrét, éles késsel, rácsosan beaprítjuk, majd alaposan sózzuk, de a bőrét ne érje só.
  2. Süthetjük faparázson vagy sütőben is, ilyenkor a tepsibe fektessük, és öntsünk bele sört. A malac bőrét, sülés közben kenegessük sörbe mártott szalonnával, így ropogós és piros lesz. Sütési idő: 2-2,5 óra. A malacsülthöz párolt káposzta vagy burgonyapüré illik.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 27 538
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tesco

Mióta szakács: 2018.12.20.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: sörös receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: újév, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sörben sült malac

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1869
1 csipet
repceolaj 1 dl
füstölt szalonna 20 dkg
sör 10 dl
sertés rövidkaraj 3 kg